Google Ads uitbesteden

Gratis SEA-groeiscan ontvangen?

Vraag een gratis groeiscan aan en wij kijken naar de mogelijkheden voor je bedrijf.

SEA

adverteren op Google met SEA 🚀

Wil jij zo snel mogelijk meer bezoekers naar je website trekken? Dan is zoekmachine adverteren met Google Ads precies wat je zoekt. Met behulp van doelgerichte advertenties op Google haal je namelijk al snel meer relevante klanten binnen. Meer offerte aanvragen binnen krijgen of meer producten verkopen, wie wilt dat nou niet? Wij van Up Online Marketing helpen je hier graag mee. Neem contact op en laat jouw SEA uitbesteden aan een echte Google Ads specialist!

 

wat is SEA?

SEA, je hoort het hier en daar voorbij komen, maar wat is SEA nou precies? SEA staat voor ‘Search Engine Advertising’, in het Nederlands ook wel bekend als zoekmachine adverteren, en is een verzamelnaam voor adverteren in allerlei zoekmachines. Google is een voorbeeld van zo’n zoekmachine, net zoals Bing en Yahoo.

Zoals we allemaal wel weten is Google verreweg de meest gebruikte zoekmachine. Om deze reden is adverteren op Google (Google Ads) dan ook het meest populair. Hier is simpelweg het meeste rendement op te behalen. Wanneer we het over online adverteren hebben gaat het dan ook 99% van de keren over advertenties op Google.

hoe helpen wij jou

SEA uitbesteden bij Up

Certified Partner

Wij zijn een Google Certified Partner en voldoen dus aan de kennis en eisen van het adverteren op Google.

Alle aspecten

Wij beheersen alle aspecten van SEA, zowel Search-, Shopping-, Display- en alle andere soorten campagnes.

Goed is niet goed genoeg

Wij streven naar het beste. Goed is dus ook niet goed genoeg. Elke maand weer vechten wij voor het beste resultaat.

en adverteren op Google, hoe werkt dat?

Oke, adverteren op Google. Hoe werkt dat? Wanneer je wilt adverteren op Google kan dan maar op één manier: via Google Ads. Dit advertentieplatform is van Google zelf en bied enorm veel mogelijkheden op het gebied van online adverteren. Hoe het werkt? Dat gaan we je even snel vertellen!

Wanneer jij een advertentie aanmaakt wordt deze, wanneer je dit op een goede manier doet, vertoond in Google. Wanneer een gebruiker van Google zoekt naar jouw product of dienst zal deze persoon al snel klikken op jouw advertentie. Voor Google advertenties zijn namelijk een aantal plekken bovenaan de pagina gereserveerd. Wanneer dit gebeurt belandt deze persoon op jouw website en voíla de bezoeker is binnen.

Het fijne van Google Ads is dat je betaalt per klik (CPC), klikt er niemand op jouw advertentie? Dan maak je ook geen kosten! Verder bestaan er verschillende soorten advertentietype, zoals Google Search, Google Shopping, Google Display en nog veel meer. Wij kijken graag voor je welke het beste werkt!

de online wereld veroveren?

verschil SEO en SEA

SEO en SEA zijn twee begrippen die veel op elkaar lijken, maar wat is het verschil precies? SEO staat voor Search Engine Optimization en heeft betrekking op de organische zoekresultaten. Dit zijn dus de resultaten onder de advertenties. SEA staat voor Search Engine Advertising en heeft betrekking op de betaalde zoekresultaten, oftewel de advertenties. Bij SEA betaal je voor je bezoekers, waar je bij SEO je bezoekers verdiend.

“Massa amet, at dolor tellus pellentesque aenean in eget massa tincidunt habitasse volutpat adipiscing sed id sit auctor eu vivamus nulla.”
Emma Hart
“Massa amet, at dolor tellus pellentesque aenean in eget massa tincidunt habitasse volutpat adipiscing sed id sit auctor eu vivamus nulla.”
Emma Hart

”Veel kennis aanwezig en een proactieve werkwijze, wat mij betreft een van de beste online marketing bureaus uit Groningen!”

J. Clinton - FixWebs

Snel resultaat? Adverteer op Google!

Natuurlijk wil jij gratis bezoekers, het nadeel van SEO is echter dat hier vaak veel tijd over heen gaat. Niet iedereen heeft hier tijd voor of zin in. Gratis bezoekers krijg je echter niet zomaar, die moet je verdienen. Heb jij geen zin om te wachten en wil je snel resultaat? Dan is adverteren op Google wat je zoekt. Er leiden meerdere wegen naar Rome, zo ook naar hoge posities in Google.

 

goede content is essentieel voor SEA

Wat vaak vergeten wordt bij SEA is dat goede content essentieel is om succesvol te adverteren op Google. SEA en SEO gaan dan ook nauw samen. Er zijn drie factoren die bepalen of jouw advertentie dan wel niet of wel getoond worden. Eén factor is de kwaliteitsscore, die mede bepaald wordt door de kwaliteit en content op de landingspagina. Wil jij dus succesvol adverteren op Google? Zorg dan voor kwalitatieve en relevante content op je website!

Up online marketing

What the FAQ 🤔

veel voorkomende SEA-vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gratis SEA-scan

Het laatste wat je natuurlijk als ondernemer wilt is geld uitgeven aan iets waar je niet in gelooft. Vooral met online marketing is het lastig om vooraf nou te zien waar je je geld aan besteedt. Wij van Up Online Marketing denken graag met je mee. Daarom geven wij je graag een gratis SEA-groeiscan. Je zit nergens aan vast. Neem contact op en wij kijken vrijblijvend wat wij voor jouw website kunnen betekenen. Zo weet jij als ondernemer waar je uiteindelijk voor gaat betalen. 

SEA uitbesteden aan Google Ads specialisten 💪

Jouw SEA uitbesteden aan een professioneel SEA bureau? Bij Up Online Marketing is jouw SEA campagne in goede handen. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties geen geld kosten, maar geld opleveren! Snel rendement halen? Neem nu contact op en wij regelen het voor je!

 

Are you ready to go up?

Ben jij klaar om de online wereld te veroveren? Tijd om alles anders aan te pakken. Vraag nu een gratis groeiscan aan en wij vertellen je wat er mogelijk is voor jouw website. Laat die kassa maar rinkelen, ka-ching! 💰