Online marketing bureau in Utrecht

  • Officieel Google partner
  • Betaalbare online marketing
  • Geen loze woorden of poespas

Beoordeeld met: ⭐ ⭐⭐⭐⭐

Gratis groeiscan ontvangen?

Vraag een gratis groeiscan aan en wij kijken naar de mogelijkheden voor je bedrijf.

”partners”

Winstgevende online marketing in utrecht 🚀

Ben jij een ondernemer in Utrecht en wil jij met jouw website of social media meer klanten binnenhalen? Say no more, je bent bij ons aan het juiste adres! Een online marketing bureau vinden in Utrecht is niet moeilijk. Er is veel aanbod, maar er is er maar 1 die écht het verschil gaat maken voor jouw onderneming: Up.

Waarom? Omdat wij anders zijn. Wij zetten dat extra stapje en gaan door het vuur voor je. Een persoonlijke aanpak en maatwerk is waar wij bekend om staan. Up Online Marketing is een online marketing bureau in Utrecht dat zowel voor MKB’ers, ZZP’ers, lokale specialisten en de landelijke spelers werkt aan de beste en meest winstgevende online strategie.

Are you ready to go up? Neem dan snel contact op. Toch eerst de kat uit de boom kijken? Vraag dan nu gratis een groeiscan aan en laat ons jou overtuigen van onze kracht: de Up-way!

dit kunnen wij

seo

hoger in google

zoekmachine optimalisatie

Laat je branding ontwikkelen door ons en breng je bedrijf naar een hoger niveau.
meer over branding

sea

adverteren op google

zoekmachine adverteren

Breng jouw product of dienst onder de aandacht bij jouw doelgroep met online marketing
meer over online marketing

social media

instagram, facebook & meer!

time to go social

jouw online succes begint met een perfecte website.
Meer over website

wij zetten dat extra stapje

Een wijs man zei ooit ”Hard work works.”. Pakkende woorden hé? Dat vonden wij nou ook! Dit is dan ook de basis geworden voor onze werkwijze: de Up-way. Wij laten niks aan het toeval en zetten dat extra stapje waar andere online marketing bureaus hun laptop dichtdoen. Dit is iets wat ons uniek maakt.

Met een mix van onze jarenlange ervaring in de online marketing en onze winnaarsmentaliteit durven wij (bijna) te garanderen dat jij online succes gaat behalen met ons. Geen poespas, dure woorden, hoge prijzen of loze beloftes. Gewoon onszelf. De kwaliteit van een vijf-sterren restaurant, maar de laagdrempeligheid & nuchterheid van een snackbar.

Ben jij als ondernemer op zoek naar een betrouwbaar en betaal online marketing bureau in Utrecht? Neem dan snel contact op en we gaan er een succes van maken!

undraw_powerful_re_frhr

online marketing uitbesteden bij Up

ervaring & kennis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

maatwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

transparant & kwaliteit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

op deze manier veroveren wij jouw online wereld

Relevant verkeer, meer conversies en simpelweg meer klanten. Het klinkt natuurlijk heel leuk en als muziek in de oren, maar jij wilt vast weten hoe wij dit voor jou gaan bereiken. Wanneer je bij ons binnenkomt dan gaan wij eerst bekijken hoe de huidige website er voor staat. Zie het als een 0-meting. 

Wanneer de knelpunten, sterktes en kansen in kaart zijn gebracht starten wij met het uitwerken van een ijzersterke online marketingstrategie geheel aangepast naar jouw wensen.Deze presenteren wij aan je en bij groen licht kunnen de remmen los. Tijd om de strategie uit te voeren!

Aan de hand van de data optimaliseren wij de online marketing campagnes en voilà, jouw kassa begint te rinkelen! Al onze klanten krijgen een persoonlijke aanpak. Nauw contact en korte lijntjes op weg naar succes. Natuurlijk zijn dit voor jou nu alleen woorden, maar niet voor niets zijn wij het snelst groeiene online marketing bureau in Utrecht.

Ben jij klaar om jouw online markt te veroveren? Let’s go all the way up! Neem nu contact op en we gaan met elkaar in gesprek. 

de online wereld veroveren?

en hoe werkt SEO dan?

SEO van A tot Z(oekmachine)

We hopen dat het nu al wat duidelijker is wat SEO (zoekmachine optimalisatie) inhoud, echter is het natuurlijk ook fijn om te weten waar deze eerder genoemde activiteiten en processen uit bestaan. Dus, hoe werkt SEO? Er zijn ontelbaar rankingsfactoren waarmee rekening gehouden moet worden op het gebied van SEO.

Google geeft al deze rankingsfactoren helaas niet voor ons allemaal op een presenteerblaadje en ook maar een paar mensen van Google weten exact hoe de zoekmachine Google in elkaar steekt. Gelukkig hebben wij ervaren SEO specialisten aan boord die dankzij jarenlange ervaring de werking van SEO al aardig onder de knie hebben. Wat we wel weten is dat al de rankingsfactoren onder te verdelen zijn in de 3 belangrijkste hoofdcategorieën, namelijk: content, techniek en autoriteit. Combineer jij deze 3 SEO-pijlers met de richtlijnen van Google? Dan kun je hoge posities in Google verwachten.

“Massa amet, at dolor tellus pellentesque aenean in eget massa tincidunt habitasse volutpat adipiscing sed id sit auctor eu vivamus nulla.”
Emma Hart
“Massa amet, at dolor tellus pellentesque aenean in eget massa tincidunt habitasse volutpat adipiscing sed id sit auctor eu vivamus nulla.”
Emma Hart

”Veel kennis aanwezig en een proactieve werkwijze, wat mij betreft een van de beste online marketing bureaus uit Groningen!”

J. Clinton - FixWebs

Waarom is seo belangrijk in 2022?

Heel leuk en aardig al die uitleg en vaktermen, maar waarom is SEO nou zo belangrijk? Uit onderzoek is gebleken dat er wereldwijd 40.000 zoekopdrachten worden uitgevoerd per seconde! Dit is ook niet zo gek als we dit naast het feit leggen dat 95% van de Nederlanders hun zoektocht naar informatie, een product of een bedrijf starten in een zoekmachine als Google.

Om tot conversies te komen is het simpelweg belangrijk om te zijn waar je doelgroep zich bevindt. In dit geval is dit dus in Google. Wil je dus online vindbaar zijn en hoger in Google komen? Dan ontkom je niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO).

Alhoewel adverteren een snellere manier is om verkeer binnen te halen, merken we dat de kosten per klik op een advertentie onwijs erg stijgen. Voor sommige bedrijven en zoekwoorden zelfs zo hoog, dat het niet meer te doen is. Juist daarom is SEO in 2022 belangrijker dan ooit. En als je het ons vraagt, zal dit alleen maar toenemen in de aankomende jaren.

SEO uitbesteden of zelf doen

Natuurlijk zeggen wij dat je SEO het beste kunt uitbesteden (aan ons 😉), maar is dat een eerlijk antwoord? Ja, eigenlijk wel. Maar dat neemt niet weg dat je prima zelf bezig kunt gaan met de SEO voor je website. Uiteraard kun je zelf zoekwoord onderzoek doen, zelf je teksten schrijven en zelfs je eigen backlinks vergaren.

Het enige is dat wij dankzij onze ervaring, kennis en netwerk alles veel sneller, professioneler en beter (sorry) kunnen doen dan jij. Niet voor niets zit je bij ons op de website.

Wij gaan je gelukkig niet vertellen wat je moet doen. Mocht je zelf je SEO willen doen, dan adviseren wij je graag. Maar wil je echt stappen maken in het hoger komen in Google? Schakel dan onze SEO-specialisten in. 

Up online marketing

What the FAQ 🤔

veel voorkomende vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gratis SEO-scan

Het laatste wat je natuurlijk als ondernemer wilt is geld uitgeven aan iets waar je niet in gelooft. Vooral met online marketing is het lastig om vooraf nou te zien waar je je geld aan besteedt. Wij van Up Online Marketing denken graag met je mee. Daarom geven wij je graag een gratis SEO-groeiscan. Je zit nergens aan vast. Neem contact op en wij kijken vrijblijvend wat wij voor jouw website kunnen betekenen. Zo weet jij als ondernemer waar je uiteindelijk voor gaat betalen. 

ohja, en dit zijn wij

Wij zijn Up Online Marketing. Een online marketing bureau in Groningen dat is opgericht in 2017. Wij zijn anders (en beter) dan alle andere online marketing bureaus. Dat weten we zeker. Nu is het natuurlijk nog zaak dat jij dat ook begint te geloven. Meer weten over Up en ons verhaal? Je leest het hier! 😏

Hoger in Google? SEO it is! 💪

Op zoek naar SEO-specialisten die jou website rendabel kunnen maken? Wacht dan niet langer en neem vandaag contact op of vraag meteen een gratis SEO-scan aan. Hoger in Google gebeurt niet de één op andere dag, dus geen tijd te verliezen. Up Online Marketing is het beste SEO-bureau die jou kan en gaat helpen. De bal ligt nu bij jou! 

Are you ready to go up?

Ben jij klaar om de online wereld te veroveren? Tijd om alles anders aan te pakken. Vraag nu een gratis groeiscan aan en wij vertellen je wat er mogelijk is voor jouw website. Laat die kassa maar rinkelen, ka-ching! 💰