SEA-bureau in Utrecht

  • Officieel Google partner
  • Betaalbaar SEA-bureau
  • Geen loze woorden of poespas
  • Maandelijks opzegbaar

Beoordeeld met: ⭐⭐⭐⭐⭐

Gratis groeiscan ontvangen?

Vraag een gratis SEA-groeiscan aan en wij kijken naar de mogelijkheden voor je bedrijf.

⭐⭐⭐⭐⭐
''Professioneel online marketing bureau! Harde werkers die daadwerkelijk resultaat leveren. Binnen no time hoger in Google gekomen en zeer betrokken. Ik raad de specialisten van Up zeker aan!''
alle reviews bekijken
⭐⭐⭐⭐⭐
''Met een paar online marketing bureaus al samen gewerkt, maar Up Online Marketing schiet er toch wel met kop en schouders bovenuit.''
alle reviews bekijken
⭐⭐⭐⭐⭐
''Wij doen al een tijdje zaken met Up, eigenlijk nooit teleurgesteld. Veel kennis aanwezig en een proactieve werkwijze, wat mij betreft een van de beste online marketing bureaus uit Groningen!''
alle reviews bekijken
⭐⭐⭐⭐⭐
''Echt toppers! Snel resultaat en veel verstand van zaken. Leggen alles netjes uit, dus dat is ook erg fijn. 5 sterren jongens!''
alle reviews bekijken
Previous
Next

Winstgevend Google ads-bureau in Utrecht

Ben jij een ondernemer in Utrecht en wil je beginnen met adverteren in Google of kan je Ads-account wel een boost gebruiken? Wat het ook is, wij zorgen op korte termijn voor winstgevende Google Ads-campagnes! Als SEA-bureau in Utrecht weten wij als geen ander hoe je succesvol kunt adverteren op Google. Of het nu gaat om het adverteren in het Search-netwerk, Display-netwerk of Shopping-netwerk, wij kijken samen met jou naar wat het beste is voor jouw bedrijf. Neem nu contact op met één van onze SEA-specialisten en we zorgen voor een offerte op maat. Toch liever de kat uit de boom kijken? No problemo. Vraag een gratis SEA-scan aan en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine adverteren! 

SEA-specialist in Utrecht

Wanneer je jouw SEA laat uitbesteden aan Up Online Marketing ben je ervan verzekerd dat er SEA-specialisten werken aan je campagnes. Al sinds 2017 werken wij aan succesvolle Google Ads campagnes die meer opleveren dan dat ze kosten. Dankzij deze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel werkt en wat niet werkt in de wereld van online adverteren. Niet voor niets zeggen wij dan ook met trots dat wij één van de betere Google Ads-bureaus zijn in Utrecht en omgeving. Geloof je ons niet? Daag ons dan maar uit. Onze Google Ads-specialisten bewijzen zich graag!

SEA uitbesteden bij Up Online Marketing

ervaring & kennis

5+ jaar ervaring en de nodige kennis. Er is weinig zeker in de online marketing, maar jouw online marketing in Utrecht is zeker in goede handen bij ons!

maatwerk

Online marketing is maatwerk, daar kom je niet om aan. Wij werken met speciaal op maat gemaakte strategieën om jouw online markt te veroveren.

transparant & kwaliteit

We zijn geen boefjes. We leveren kwaliteit en daarom zijn wij juist trots om ons werk te tonen. Kwaliteit en transparantie dus! Wat wil je nog meer?

Snel hoger in Google en resultaat behalen

Wil jij als ondernemer in Utrecht snel resultaat behalen met jouw website? Dan is adverteren in Google precies wat je zoekt. Waar je bij zoekmachine optimalisatie (SEO) werkt aan een duurzame bezoekersstroom, haal je met adverteren in Google (SEA) sneller resultaat en sta je snel bovenaan in de zoekmachine. Let wel op, bij SEA blijf je voor je bezoekers betalen zolang je adverteert. Bij SEO verdien je je bezoekers en betaal je hier niks voor.  

de online wereld veroveren?

Gecertificeerd SEA-bureau in Utrecht

Up Online Marketing is officieel Google-partner en al onze SEA-specialisten beschikken stuk voor stuk over alle nodige Google Ads-certificaten. Elk jaar weer behalen ze deze certificaten weer, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van alle kennis die nodig is om succesvol te adverteren in de zoekmachine.  

Wat is SEA eigenlijk?

SEA, je hoort het hier en daar voorbij komen, maar wat is SEA nou precies? SEA staat voor ‘Search Engine Advertising’, in het Nederlands ook wel bekend als zoekmachine adverteren, en is een verzamelnaam voor adverteren in allerlei zoekmachines. Google is een voorbeeld van zo’n zoekmachine, net zoals Bing en Yahoo. Zoals we allemaal wel weten is Google verreweg de meest gebruikte zoekmachine. Om deze reden is adverteren op Google (Google Ads) dan ook het meest populair. Hier is simpelweg het meeste rendement op te behalen. Wanneer we het over online adverteren hebben gaat het dan ook 99% van de keren over advertenties op Google. 

gmail

Met een paar online marketing bureaus al samen gewerkt, maar Up Online Marketing schiet er toch wel met kop en schouders bovenuit.

D. Compagner
gmail
”Professioneel online marketing bureau! Harde werkers die daadwerkelijk resultaat leveren. Ik raad de specialisten van Up aan!”
T. Eggen
gmail

”Veel kennis aanwezig en een proactieve werkwijze, wat mij betreft een van de beste online marketing bureaus uit Groningen!”

J. Clinton

Waarom een Google Ads-bureau inschakelen in Utrecht?

Snel bovenaan in Google, snel meer bezoekers en op korte termijn meer verkopen, leads of aanvragen. Hoe lekker is dat? Als Google Ads specialisten realiseren wij dat graag voor je. De wereld van online marketing zit nooit stil, zo ook niet SEA-wereld. Adverteren op Google is allang niet meer simpelweg veel bieden op een zoekwoorden en zichtbaar zijn in de zoekmachine. De mogelijkheden zijn eindeloos tegenwoordig en ook gaan de ontwikkelingen supersnel. De SEA-specialisten van Up beschikken over officiele Google Ads-certificaten die ze elk jaar weer opnieuw behalen. Hierdoor kunnen wij als SEA-bureau jouw Ads-campagnes zo efficiënt mogelijk instellen. Tijd en geld besparen? Neem dan contact op met het beste SEA-bureau in Utrecht! 

ohja, en dit zijn wij

Wij zijn Up Online Marketing. Een online marketing bureau in Utrecht dat is opgericht in 2017. Wij zijn anders (en beter) dan alle andere online marketing bureaus. Dat weten we zeker. Nu is het natuurlijk nog zaak dat jij dat ook begint te geloven. Meer weten over Up en ons verhaal? Je leest het hier! 😏

Google Ads uitbesteden aan een gespecialiseerd SEA-bureau

Jouw SEA uitbesteden aan een professioneel SEA-bureau met échte Google Ads-specialisten? Bij Up Online Marketing is jouw SEA campagne in goede handen. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties geen geld kosten, maar geld opleveren! Snel rendement halen? Neem nu contact op met één van onze SEA-specialisten en we zorgen voor een offerte op maat. Toch liever de kat uit de boom kijken? No problemo. Vraag een gratis SEA-scan aan en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine adverteren!