SEO-bureau in Utrecht

  • Officieel Google partner
  • Betaalbaar SEO-bureau
  • Geen loze woorden of poespas
  • Maandelijks opzegbaar

Beoordeeld met: ⭐⭐⭐⭐⭐

Gratis groeiscan ontvangen?

Vraag een gratis groeiscan aan en wij kijken naar de mogelijkheden voor je bedrijf.

⭐⭐⭐⭐⭐
''Professioneel online marketing bureau! Harde werkers die daadwerkelijk resultaat leveren. Binnen no time hoger in Google gekomen en zeer betrokken. Ik raad de specialisten van Up zeker aan!''
alle reviews bekijken
⭐⭐⭐⭐⭐
''Met een paar online marketing bureaus al samen gewerkt, maar Up Online Marketing schiet er toch wel met kop en schouders bovenuit.''
alle reviews bekijken
⭐⭐⭐⭐⭐
''Wij doen al een tijdje zaken met Up, eigenlijk nooit teleurgesteld. Veel kennis aanwezig en een proactieve werkwijze, wat mij betreft een van de beste online marketing bureaus uit Groningen!''
alle reviews bekijken
⭐⭐⭐⭐⭐
''Echt toppers! Snel resultaat en veel verstand van zaken. Leggen alles netjes uit, dus dat is ook erg fijn. 5 sterren jongens!''
alle reviews bekijken
Previous
Next

SEO-specialist in Utrecht

Ben je een ondernemer in Utrecht en wil je hoger in Google komen met je website? Tijd om aan de slag te gaan met SEO! Door middel van zoekmachine optimalisatie (daar staat SEO voor) werk je aan een duurzame bezoekersstroom naar je website in de gratis zoekresultaten. Kun je wel een (flink) handje gebruiken van een professioneel SEO-bureau in Utrecht? Wij zijn je redder in nood! Neem contact op of vraag een offerte aan en wij gaan voor je aan de slag. Toch liever de kat uit de boom kijken? No problemo. Vraag een gratis SEO-scan aan en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie! 

Hét SEO-bureau in Utrecht voor hogere posities in Google

Er zijn veel goede bureaus in Utrecht, daar gaan we niet over liegen, maar er is er maar 1 die écht verschil gaat maken voor je bedrijf: Up Online Marketing. Wij werken al jaren met zoekmachines zoals Google en onze SEO-specialisten weten daarom precies wat er nodig is om hoge posities in zoekmachines te krijgen op een duurzame manier. Dankzij deze ervaring denken wij (bijna) alle geheimpjes van Google te weten en brengen wij jouw website volgens de richtlijnen van Google hoger in de zoekmachine. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen hoger in Google komt, maar ook daadwerkelijk hoge posities blijft houden. En je raadt het al, hoger posities betekent meer bezoekers op je website, en meer bezoekers betekent weer meer conversies, ka-ching 

SEO uitbesteden bij Up Online Marketing

ervaring & kennis

5+ jaar ervaring en de nodige kennis. Er is weinig zeker in de online marketing, maar jouw online marketing in Utrecht is zeker in goede handen bij ons!

maatwerk

Online marketing is maatwerk, daar kom je niet om aan. Wij werken met speciaal op maat gemaakte strategieën om jouw online markt te veroveren.

transparant & kwaliteit

We zijn geen boefjes. We leveren kwaliteit en daarom zijn wij juist trots om ons werk te tonen. Kwaliteit en transparantie dus! Wat wil je nog meer?

Wat is SEO eigenlijk precies?

Oké, ons sales-praatje is nu wel klaar. Laten we eens meer vertellen over wat SEO nu precies is en wat het inhoudt. SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. ”Een zoek- wat?”, hoor ik je denken. Een zoekmachine! Een voorbeeld van een zoekmachine is bijvoorbeeld onze grote vriend Google, maar ook Bing en Pinterest behoren bijvoorbeeld tot zoekmachines! Het doel van SEO is om zo hoog mogelijke posities te behalen in deze zoekmachines. Google bepaalt welke websites zij bovenaan ranken op basis van meer dan 200 verschillende factoren! Al deze factoren zijn onder te verdelen in 3 categorieën: Content, Techniek en Autoriteit. Heb jij al deze 3 categorieën in orde? Dan scoor je geheid hoog in Google. En laten wij van Up Online Marketing nou net gespecialiseerd zijn in zowel SEO-content, Technische SEO en Autoriteit (linkbuilding)! Zoek je dus een SEO-bureau in Utrecht? Je bent bij ons zeker weten in goede handen.  

de online wereld veroveren?

Waarom is SEO belangrijk?

En waarom is SEO dan zo belangrijk? Nou, zoals jezelf kunt beamen klik je wanneer je op Google op zoek gaat naar iets hoogstens op de eerste 3 tot 5 resultaten. Dit betekent dus automatisch dat elke concurrent van jou deze hoge posities wilt bezetten, want hogere posities = meer bezoekers en meer bezoekers = weer meer omzet. En daarom is SEO juist zo belangrijk voor u als ondernemer in Utrecht. Let wel op, hogere posities in Google krijg je niet zomaar. Hier moet je hard voor werken en je moet bewijzen aan Google dat jouw website of pagina daadwerkelijk meerwaarde en het antwoord levert voor de gebruikers van Google. En dat is eigenlijk wel terecht. Jij wilt natuurlijk ook vinden wat je zoekt op Google, anders had je wel een andere zoekmachine of manier gebruikt.  

Snel hoger in Google komen?

Zit jij nu echt niet te wachten op een lang proces en wil je snel hoger in Google en vlammen? Begrijpelijk! Gelukkig is dat ook mogelijk. Waar je bij SEO je bezoekers moet verdienen, kun je met adverteren op Google simpelweg betalen voor elke bezoeker. Lees hier meer over adverteren op Google.  

gmail

Met een paar online marketing bureaus al samen gewerkt, maar Up Online Marketing schiet er toch wel met kop en schouders bovenuit.

D. Compagner
gmail
”Professioneel online marketing bureau! Harde werkers die daadwerkelijk resultaat leveren. Ik raad de specialisten van Up aan!”
T. Eggen
gmail

”Veel kennis aanwezig en een proactieve werkwijze, wat mij betreft een van de beste online marketing bureaus uit Groningen!”

J. Clinton

Wat zijn de voordelen van SEO?

En weer terug naar SEO, want alhoewel SEO wat langer duurt voor het rendabel is, heeft zoekmachine optimalisatie daadwerkelijk voordelen en grote ook! Bij SEO werk je namelijk aan een duurzame bezoekersstroom waar elke bezoeker gratis is. Bij adverteren blijf je echter betalen per bezoeker. Op lange termijn is SEO dus voordeliger! Hoge posities in de organische gratis zoekresultaten wekt daarbij ook vertrouwen op. Niet iedereen houdt van advertenties in Google. Ook dan niet iedereen maakt gebruik van Ads. Met SEO werk je dus aan vertrouwen. Ben jij klaar jouw website rendabel te maken met SEO? Besteed jouw SEO dan uit aan het beste SEO-bureau in Utrecht. 

Een stukje verwachtingsmanagement

Alhoewel we het vaak aangeven aan onze klanten, blijven bedrijven toch verbaasd als we na 2 maanden nog geen hoge posities hebben in Google. Dit is namelijk niet voor elk zoekwoord realistisch. Heb je te maken met een zoekwoord waar weinig concurrentie op zit, dan kun je natuurlijk veel sneller ranken dan op een zoekwoord waar veel concurrentie op zit. Als vuistregel hanteren wij altijd dat SEO ongeveer rendabel is na ongeveer 6 maanden tot 1 jaar. Maar onthoud, SEO is een investering voor de lange termijn. Een pagina die een jaar geleden geschreven is, kan vandaag de dag nog altijd verkeer en dus omzet opleveren.   

ohja, en dit zijn wij

Wij zijn Up Online Marketing. Een online marketing bureau in Utrecht dat is opgericht in 2017. Wij zijn anders (en beter) dan alle andere online marketing bureaus. Dat weten we zeker. Nu is het natuurlijk nog zaak dat jij dat ook begint te geloven. Meer weten over Up en ons verhaal? Je leest het hier! 😏

Besteed je SEO uit aan een professioneel SEO-bureau in Utrecht

Ben je een ondernemer in Utrecht en heb je wel oren naar meer bezoekers en omzet via je website? Besteed je SEO dan uit aan een professioneel SEO-bureau in Utrecht. Neem contact op of vraag een offerte aan en wij gaan voor je aan de slag. Toch liever de kat uit de boom kijken? No problemo. Vraag een gratis SEO-scan aan en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie!