SEO uitbesteden

Gratis SEO-groeiscan?

Vraag een gratis groeiscan aan en wij kijken naar de mogelijkheden voor je bedrijf.

SEO

hoger in Google met SEO 🚀

Wil jij online beter vindbaar worden en hoger in Google komen? Nice!  Dan is SEO namelijk precies wat je zoekt. Het doel van SEO is om jouw website hoger in zoekmachines, zoals Google, te krijgen.

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) werk je aan meer websiteverkeer, oftewel meer conversies: ka-ching 💰.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact op met Up Online Marketing, hét SEO bureau dat jou meer geld oplevert dan dat het kost. Geen dure woorden, loze beloftes of gouden bergen, maar eerlijke en hardwerkende SEO-specialisten. 

hoe helpt Up jou met SEO?

Hoe gaan wij jou helpen? Daar ben je vast benieuwd naar. Ongetwijfeld heb je al eens een samenwerking gehad met een andere SEO-specialist of bureau. We gokken dat dit niet goed is uitgepakt. Anders zat je nu niet op onze website. Je hebt dus zeker al genoeg mooie woorden gehoord en bent teleurgesteld. Maar wat als wij je vertellen dat wij écht anders zijn?

Naast het feit dat wij een unieke blik hebben op online marketing, hebben wij jaren ervaring in SEO. Dankzij deze kennis weten wij precies wat jouw website nodig heeft om hoger te scoren in Google.

Toch kunnen wij het niet zonder jou. Om online succesvol te worden moeten we samenwerken. Zie ons niet als een bedrijf dat je inhuurt, maar als échte medewerkers van je bedrijf, collega’s dus Zo zien wij het namelijk zelf ook. We houden van een persoonlijke aanpak. En dat maakt ons uniek!

hoe helpen wij jou

SEO uitbesteden bij Up

ervaring & kennis

Met meer dan 5 jaar ervaring als bureau zijnde weten wij precies wat jouw website nodig heeft om te ranken in Google.

maatwerk

Online marketing is maatwerk. Wij werken dus niet met vaste pakketten, maar een pakket speciaal op maat.

transparant & kwaliteit

Geen poespas, maar keiharde werkers. Altijd inzicht in de werkzaamheden die zijn verricht. 100% transparant.

oké even rustig, wat is seo precies?

Jouw website of webshop hoger krijgen in Google door zoekmachine optimalisatie (SEO), dat klinkt allemaal wel heel leuk, maar wat is SEO dan precies?

SEO (zoekmachine optimalisatie) is een geheel van activiteiten en processen die het gezamenlijke doel hebben om een webpagina hoog te laten scoren in zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. 

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het om de organische zoekresultaten van de zoekmachines gaat, ook wel de gratis zoekresultaten genoemd.

Deze zoekresultaten kun je vinden onder de betaalde zoekresultaten (Google Ads advertenties). Door middel van SEO wordt er dus gewerkt aan een duurzame organische groei.

de online wereld veroveren?

en hoe werkt SEO dan?

SEO van A tot Z(oekmachine)

We hopen dat het nu al wat duidelijker is wat SEO (zoekmachine optimalisatie) inhoud, echter is het natuurlijk ook fijn om te weten waar deze eerder genoemde activiteiten en processen uit bestaan. Dus, hoe werkt SEO? Er zijn ontelbaar rankingsfactoren waarmee rekening gehouden moet worden op het gebied van SEO.

Google geeft al deze rankingsfactoren helaas niet voor ons allemaal op een presenteerblaadje en ook maar een paar mensen van Google weten exact hoe de zoekmachine Google in elkaar steekt. Gelukkig hebben wij ervaren SEO specialisten aan boord die dankzij jarenlange ervaring de werking van SEO al aardig onder de knie hebben. Wat we wel weten is dat al de rankingsfactoren onder te verdelen zijn in de 3 belangrijkste hoofdcategorieën, namelijk: content, techniek en autoriteit. Combineer jij deze 3 SEO-pijlers met de richtlijnen van Google? Dan kun je hoge posities in Google verwachten.

“Massa amet, at dolor tellus pellentesque aenean in eget massa tincidunt habitasse volutpat adipiscing sed id sit auctor eu vivamus nulla.”
Emma Hart
“Massa amet, at dolor tellus pellentesque aenean in eget massa tincidunt habitasse volutpat adipiscing sed id sit auctor eu vivamus nulla.”
Emma Hart

”Veel kennis aanwezig en een proactieve werkwijze, wat mij betreft een van de beste online marketing bureaus uit Groningen!”

J. Clinton - FixWebs

Waarom is seo belangrijk in 2022?

Heel leuk en aardig al die uitleg en vaktermen, maar waarom is SEO nou zo belangrijk? Uit onderzoek is gebleken dat er wereldwijd 40.000 zoekopdrachten worden uitgevoerd per seconde! Dit is ook niet zo gek als we dit naast het feit leggen dat 95% van de Nederlanders hun zoektocht naar informatie, een product of een bedrijf starten in een zoekmachine als Google.

Om tot conversies te komen is het simpelweg belangrijk om te zijn waar je doelgroep zich bevindt. In dit geval is dit dus in Google. Wil je dus online vindbaar zijn en hoger in Google komen? Dan ontkom je niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO).

Alhoewel adverteren een snellere manier is om verkeer binnen te halen, merken we dat de kosten per klik op een advertentie onwijs erg stijgen. Voor sommige bedrijven en zoekwoorden zelfs zo hoog, dat het niet meer te doen is. Juist daarom is SEO in 2022 belangrijker dan ooit. En als je het ons vraagt, zal dit alleen maar toenemen in de aankomende jaren.

SEO uitbesteden of zelf doen

Natuurlijk zeggen wij dat je SEO het beste kunt uitbesteden (aan ons 😉), maar is dat een eerlijk antwoord? Ja, eigenlijk wel. Maar dat neemt niet weg dat je prima zelf bezig kunt gaan met de SEO voor je website. Uiteraard kun je zelf zoekwoord onderzoek doen, zelf je teksten schrijven en zelfs je eigen backlinks vergaren.

Het enige is dat wij dankzij onze ervaring, kennis en netwerk alles veel sneller, professioneler en beter (sorry) kunnen doen dan jij. Niet voor niets zit je bij ons op de website.

Wij gaan je gelukkig niet vertellen wat je moet doen. Mocht je zelf je SEO willen doen, dan adviseren wij je graag. Maar wil je echt stappen maken in het hoger komen in Google? Schakel dan onze SEO-specialisten in. 

Up online marketing

What the FAQ 🤔

veel voorkomende vragen

Ongeveer na 2/3 maanden kun je de eerste resultaten verwachten. Echter hangt de snelheid van ranken af van meerdere factoren. Denk hierbij aan de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden, het zoekvolume, de concurrentie en niet te vergeten je budget. 

Dat hangt af van jouw wensen en ambities. Wil je hoog scoren op het zoekwoord ”Nike schoenen”? Dan kun je begrijpen dat je diep in de buidel mag tasten. Hier zit nu eenmaal veel concurrentie op. Wil je scoren op het zoekwoord ”Bakker Utrecht”? Een zoekwoord met veel minder concurrentie natuurlijk. Dan brengt dit minder kosten met zich mee. Vraag een gratis SEO-scan aan en wij kijken gratis naar de kansen en geven je een prijsindicatie!

Nee, helaas. Garanties op het gebied van online marketing kun je niet geven. Dit komt omdat er veel te veel externe factoren bij komen kijken. Belooft een bureau je wel nummer 1 posities? Trap hier dan niet zo snel in!

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, SEO doet elke onderneming goed. Zelfs bedrijven als Bol.com doen aan SEO. Het antwoord is dus simpelweg: ja!

Gratis SEO-scan

Het laatste wat je natuurlijk als ondernemer wilt is geld uitgeven aan iets waar je niet in gelooft. Vooral met online marketing is het lastig om vooraf nou te zien waar je je geld aan besteedt. Wij van Up Online Marketing denken graag met je mee. Daarom geven wij je graag een gratis SEO-groeiscan. Je zit nergens aan vast. Neem contact op en wij kijken vrijblijvend wat wij voor jouw website kunnen betekenen. Zo weet jij als ondernemer waar je uiteindelijk voor gaat betalen. 

Hoger in Google? SEO it is! 💪

Op zoek naar SEO-specialisten die jou website rendabel kunnen maken? Wacht dan niet langer en neem vandaag contact op of vraag meteen een gratis SEO-scan aan. Hoger in Google gebeurt niet de één op andere dag, dus geen tijd te verliezen. Up Online Marketing is het beste SEO-bureau die jou kan en gaat helpen. De bal ligt nu bij jou! 

Are you ready to go up?

Ben jij klaar om de online wereld te veroveren? Tijd om alles anders aan te pakken. Vraag nu een gratis groeiscan aan en wij vertellen je wat er mogelijk is voor jouw website. Laat die kassa maar rinkelen, ka-ching! 💰