Social media #uitbesteden

  • Betaalbare social media
  • Geen loze woorden of poespas
  • Maandelijks opzegbaar

Beoordeeld met: ⭐⭐⭐⭐⭐

Gratis groeiscan ontvangen?

Vraag een gratis groeiscan aan en wij kijken naar de mogelijkheden voor je bedrijf op het gebied van social media, zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en nog veel meer!

Social Media uitbesteden aan échte specialisten

Had je graag actiever willen zijn op Social Media, maar heb je hier simpelweg geen tijd, zin of kennis voor? Begrijpelijk! Je bent overigens niet de enige. Toch liggen er op Social Media onwijs veel kansen voor het opgrijpen. Niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor meer binding met bestaande klanten! Je doet er dus goed aan om je Social Media uit te besteden en op een professionele wijze aan te laten pakken. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Wat doen wij precies? ​

Bij ons kun je terecht voor een totaalpakket aan Social Media marketing. Zo heb jij weer tijd voor waar jij goed in bent en zorgen wij voor de juiste inzet van Social Media. Wanneer je je Socials namelijk goed inzet, kan dit leiden tot meer gerichte bezoekers naar je website en bindt je jouw doelgroep aan je bedrijf! Benieuwd naar wat wij precies doen? We leggen je het uit!

Strategie

A goal without a plan is just a wish. Wij zorgen voor een Social Media strategie op maat.

Content creatie

Het succes van jouw Socials hangt af van de content. Wij creëren content die blijft hangen.

Onderzoek

De doelgroep staat natuurlijk centraal. Ken je doelgroep én jezelf, daar zorgen wij voor!

Advertising

Snel succes behalen? Adverteren is the way! Wij zorgen voor een snelle groei.

social media uitbesteden bij Up

ervaring & kennis

5+ jaar ervaring en de nodige kennis. Er is weinig zeker in de online marketing, maar jouw online marketing in Utrecht is zeker in goede handen bij ons!

maatwerk

Online marketing is maatwerk, daar kom je niet om aan. Wij werken met speciaal op maat gemaakte strategieën om jouw online markt te veroveren.

transparant & kwaliteit

We zijn geen boefjes. We leveren kwaliteit en daarom zijn wij juist trots om ons werk te tonen. Kwaliteit en transparantie dus! Wat wil je nog meer?

ohja, en dit zijn wij

Wij zijn Up Online Marketing. Een online marketing bureau in Groningen dat is opgericht in 2017. Wij zijn anders (en beter) dan alle andere online marketing bureaus. Dat weten we zeker. Nu is het natuurlijk nog zaak dat jij dat ook begint te geloven. Meer weten over Up en ons verhaal? Je leest het hier! 😏

social media uitbesteden

Time to get social!

Social Media uitbesteden is dé oplossing voor bedrijven wanneer zij zelf geen tijd hebben om actief te zijn op de socials. Wij zorgen voor een Social Media strategie op maat. Geïnteresseerd? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!