WooCommerce webshop laten maken

Wil jij graag jouw producten verkopen via een website? Dan is een webshop precies wat je zoekt. Een webshop is de manier om jouw klanten online te laten shoppen. Wil jij een webshop laten maken? Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en tevreden klanten zijn wij dé WooCommerce specialist die jou kan helpen bij het realiseren van jouw droomwebshop. Wij bouwen onze webshops in WooCommerce. Dit is dé webshop plug-in van WordPress en één van de meest populaire webshopsystemen wereldwijd. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Webshop laten maken? >

Jouw WordPress webshop online binnen 2 weken

Het liefst staat jouw webshop natuurlijk vandaag nog online. Om de kwaliteit echter te waarborgen schatten wij in dat jouw professionele webshop binnen 2 weken online staat. Elke webshop die Up bouwt voldoet aan onze kwaliteitseisen. Bij ons ben je dus verzekert van een professionele webshop. Zo zijn al onze webshops responsive, zodat de webshop zich automatisch aanpast aan elk formaat. Hierbij kun je denken aan mobiel, desktop of de tablet. Onze webshops zitten technisch goed in elkaar, worden gemaakt naar jouw wensen en worden conversiegericht ingericht. Ten slotte kan goede hosting en tijdig onderhoud niet ontbreken. Wij zetten graag dat extra stapje voor je.

Professionele WordPress webhop

Een webshop laten maken is nou eenmaal een investering. Wanneer je een professionele webshop hebt kun je dit gelukkig al gauw terugverdienen. Jouw webshop is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Bij FixWebs maken wij professionele WordPress webshops tegen een betaalbare prijs. Benieuwd wat jouw webshop precies zal gaan kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Professionele webshop? >

Website of webshop?

Heb je een website of een webshop nodig? Dit hangt geheel af van jouw bedrijf. Verkoop je producten? Dan is een webshop ideaal voor jou. Verkoopt u diensten of wilt u alleen informatie verstrekken? Dan voldoet een website. Wilt u een website én webshop? Uiteraard is dit ook een mogelijkheid. Neem direct contact op en we helpen je graag verder.

Wat is WooCommerce?

Wij maken onze webshops in WooCommerce, maar wat is WooCommerce nou eigenlijk? WooCommerce is een populaire plug-in van WordPress waarmee je een webshop kunt aanmaken. WooCommerce is één van de meest populaire webshopsystemen in de wereld en dat is ook niet zo gek. WooCommerce is namelijk een onwijs uitgebreid systeem met enorm veel mogelijkheden. Daarbij is het systeem ook nog eens heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Om deze redenen maken wij dan ook graag onze webshops in WooCommerce.

 

Nieuwe webshop laten maken door specialisten

Jouw webshop laten maken door een echte WooCommerce specialist? Up heeft al jaren ervaring in het designen en maken van professionele WooCommerce webshops. Wij helpen je dan ook graag verder met het realiseren van jouw droomwebshop! Geïnteresseerd? Neem direct contact op voor de mogelijkheden.